iOS Curiosity

Πώς διαγράφετε όλα τα δεδομένα από iPhone πριν το πουλήσεις

Αν θέλεις να εγκαταλείψεις το παλιό iPhone, πριν το πουλήσετε ή το δώσετε σε άλλο άτομο, πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί εκτός από την απλή επαναφορά, η συσκευή πρέπει να διαγραφεί από τον λογαριασμό σας Apple. Ακολουθώντας το παρακάτω σεμινάριο, θα δείτε πώς να διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο iPhone πριν το πουλήσετε και πώς το διαγράφετε από τον λογαριασμό Apple.

Πώς να επαναφέρετε και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο iPhone

Πριν επαναφέρετε και διαγράψετε τα πάντα από iPhone cu iOS 16 βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει iCloud ή σε υπολογιστή όλες τις εικόνες, τα έγγραφα και άλλα σημαντικά αρχεία.

Εάν χρησιμοποιείτε iCloud για φωτογραφίες και έγγραφα, θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στο iCloud.com ή σε άλλες συσκευές iPhone, Mac στο οποίο πιστοποιήσατε την ταυτότητα του λογαριασμού σας Apple ID.

1. Συνεχίστε iPhone in Settings → General → Transfer or Reset iPhone.

Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone
Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Erase All Content and Settings και στην επόμενη οθόνη ενεργοποιείται Continue.

Πώς να επαναφέρετε και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα στο iPhone
διαγράψετε iPhone και Επαναφορά

3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή PIN ξεκλείδωμα iPhone. Μετά από αυτό το βήμα, θα ξεκινήσει μια διαδικασία στην οποία θα γίνει η μεταφόρτωση iCloud δεδομένων που δεν αποθηκεύτηκαν.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και διαγραφή iPhone
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και διαγραφή iPhone

Εισάγετε Apple ID Password (κωδικός πρόσβασης λογαριασμού Apple) για απενεργοποίηση Find My και Κλείδωμα ενεργοποίησης, μετά "Erase iPhone".

Η διαδικασία διαγραφής μπορεί να διαρκέσει από μερικά δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά. Ολο αυτό τον καιρό iPhone θα επανεκκινήσει και το λογότυπο θα εμφανιστεί αρκετές φορές Apple.

Στο τέλος θα εμφανιστεί η οθόνη "καλωσόρισμα" όπου ο νέος κάτοχος μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία iPhone.

Αυτή η διαδικασία με την οποία διαγράφετε όλα τα δεδομένα στο iPhone θα φέρει τις ρυθμίσεις στην προεπιλεγμένη κατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του iOS υπάρχει τη στιγμή της διαγραφής και της επαναφοράς iPhone. Η έκδοση δεν θα αλλάξει iOS με τον παρόντα την ώρα που iPhone αγοράστηκε καινούργιο.

Πώς διαγράφετε όλα τα δεδομένα από iPhone πριν το πουλήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα

λαθραία

Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους υπολογιστές, την κινητή τηλεφωνία και τα λειτουργικά συστήματα, να αναπτύξω web projects και να παρέχουν τα πιο χρήσιμα μαθήματα και συμβουλές.
Μου αρέσει να "παίζω" iPhone, MacBook Pro, iPad, AirPort Extreme και σε λειτουργικά συστήματα macOS, iOS, Android και Windows.

Αφήστε ένα σχόλιο